Punctul forte al bucătăriei de la DOR DE CODRU îl reprezintă bucatele tradiţionale, preparate aproape în întregime din ingrediente provenite din micro-ferma proprie.

Măiestria stapânului casei în prepararea specialităţilor din carne este egalată numai de îndemânarea culinară a soţiei lui, meşteră în pregătirea conservelor din legume, fructe sau ciuperci şi campioană la prepararea vestitelor sarmale bucovinene. Asta ca să nu mai vorbim despre minunatele murături sau băuturi nealcoolice sau alcoolice, preparate tot în gospodăria proprie.

Gazdele vor face tot ce le stă în puteri pentru a vă oferi o şedere de neuitat la DOR DE CODRU. De la vinul casei până la înmiresmatele siropuri de fragi, zmeură sau muguri de brad şi de la inegalabila tochitură bucovineană până la delicioasa salată de hribi, toate preparatele contin acel ingredient minune: o porţie mare de suflet cald şi primitor şi de aceea orice masă la DOR DE CODRUdevine un ritual aparte, fără nici o asemănare cu şablonul mesei la un restaurant de la oraş.

NOTĂ: Serviciile de masă se acordă numai turiştilor cazaţi la DOR DE CODRU, de la această regulă făcând excepţie doar mesele speciale şi festivităţile.

CAPACITATEA DE SERVIRE

Salon 1 (cu şemineu): 20 locuri
Salon 2 (cu bar): 35 locuri
Saloanele sunt despărţite printr-un perete glisant.
Prin retragerea acestuia, saloanele devin corp comun.