SERVICII STANDARD: Apă rece şi caldă permanent, sistem de încălzire dual: centrală termică proprie şi sobe de teracotă, parcare păzită, păstrarea obiectelor de valoare, rezervări bilete de tren, autobuz, avion.

TELEFONIE: Semnal ORANGE, CONNEX, ZAPP, COSMOTE, e-mail şi acces Internet.

TURISM: Autoturism şi microbuz transport persoane cu şofer, atelaje şi sănii trase de cai, cu însoţitor. La cerere, ghid turistic, ghid montan sau interpret limba franceză, engleză, germană, rusă. Posibilităţi de organizare de partide de vânătoare sau pescuit, închirieri de materiale şi articole sportive (rachete de badminton, mingi de fotbal, volei, biciclete, schiuri).

SERVICII SPECIALE, LA CERERE: organizare de seri folclorice, cu rapsozi populari şi formaţii din zonă; organizare de seri haiduceşti, cu focuri de tabără şi preparate culinare specifice; demonstraţii de datini şi meşteşuguri tradiţionale (încondeierea ouălor, confecţionarea costumelor populare, prepararea bucatelor în gospodăria tradiţională bucovineană)

În toate anotimpurile, gazdele de la DOR DE CODRU vă pot oferi drumeţii de neuitat în zonă. Astfel, puteţi face excursii de o zi la Lacul Iezer sau Lacul Bolătău (singurele lacuri de baraj natural din această parte a ţării), în masivul Rarău-Giumalau, la Pasul Mestecăniş, la Trei Movile. Peisajele din împrejurimi sunt încântătoare, astfel încât chiar o plimbare de câteva ore în jurul pensiunii DOR DE CODRU vă va încărca bateriile pentru multe săptămâni înainte. O floare frumoasă într-o poiană din pădure, mirosul fânului proaspăt cosit, aroma de răşină din pădurile de brad şi molid, clipocitul unui pârâiaş de munte sau o gură de apă limpede de izvor sunt mici minuni tot mai rar întâlnite de orăşeanul grabit.

Pe tot parcursul anului, dar mai ales în timpul iernii, cu ale sale inegalabile sarbatori, putem organiza participarea la demonstratii de preparare a bucatelor traditionale din carne de porc, urmând succesiunea tuturor etapelor, de la sacrificare si pâna la degustarea finala. 

De asemenea, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, mai frumoase aici, în Bucovina, decât oriunde în alta parte, oaspetii nostri pot lua parte la prepararea bucatelor traditionale: pasca, cozonaci, bors si friptura de miel, piftie de cocos si renumitele sarmalute în foi de varza murata. În programele speciale de Sărbători cuprindem deplasarea la Sfânta Mânăstire Vatra Moldoviţei (de care ne desparte numai vârful Trei Movile) sau mai departe, către Suceviţa sau locul de veci al voievodului Ştefan cel Mare şi Sfânt – Putna.