Pensiunea este aşezată la punctul de întâlnire al celor trei localităţi vecine: municipiul Câmpulung Moldovenesc şi comunele Sadova şi Pojorâta. Potiţia geografică pe harta judeţului Suceava este ideală: la numai 15 km de Mănăstirea Moldoviţa, la 40 km de Suceviţa, la 30 km de Mănăstirea Voroneţ, la 40 km de Mănăstirea Humor şi la 70 km de Cetatea de scaun a Sucevei sau de Mănăstirea Putna. Pentru amatorii de drumeţii, DOR DE CODRU se află la 6 km de pasul „Trei Movile”, la 4 ore de mers de Vârful Giumalau sau de Vârful Rarău cu ale sale vestite stânci calcaroase – „Pietrele Doamnei”. Pentru amatorii de sporturi de iarnă, cei 28 km care separă DOR DE CODRUde staţiunea Vatra Dornei pot fi străbătuţi într-o jumătate de oră cu maşina proprie sau cu una din maşinile pensiunii.

CĂI DE ACCES

  • RUTIER: dinspre Suceava, la 71 km de ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ; dinspre Vatra Dornei, la 30 km; dinspre Rădăuţi, peste pasurile Ciumârna şi Trei Movile, la 15 km de la Mănăstirea Moldoviţa.
  • FEROVIAR: pe magistrala feroviară Cluj Napoca – Suceava, la 1 km de staţia CFR Sadova (numai trenuri personale sau curse de persoane) sau la 5 km de staţia CFR Câmpulung Moldovenesc. La cerere, preluarea se poate face şi cu autoturismele pensiunii DOR DE CODRU.
  • AERO: la 75 km de aeroportul Salcea – Suceava. La cerere, preluarea se poate face şi cu autoturismele pensiunii DOR DE CODRU.

GHID

La ieşirea din Municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, după benzinaria PETROM, drumul E576 coboară brusc spre trecerea la nivel peste calea ferată Suceava – Cluj Napoca. La numai 150m după barieră, părăsim drumul european pentru a trece râul Moldova peste pod la dreapta, iar la 50 m în faţă avem pensiunea DOR DE CODRU.
Bun venit!