Servirea mesei la "Dor de Codru"

Amplasare

 

Punctul forte al bucătăriei de la DOR DE CODRUîl reprezintă bucatele tradiționale, preparate aproape în întregime din ingrediente provenite din micro-ferma proprie.

Măiestria stapânului casei în prepararea specialităților din carne este egalată numai de îndemânarea culinară a soției lui, meșteră în pregătirea conservelor din legume, fructe sau ciuperci și campioană națională (cu acte în regulă!) la prepararea vestitelor sarmale bucovinene. Asta ca să nu mai vorbim despre minunatele murături sau băuturi nealcoolice sau alcoolice, preparate tot în gospodăria proprie.

Gazdele vor face tot ce le stă în puteri pentru a vă oferi o ședere de neuitat la DOR DE CODRU. De la vinul casei până la înmiresmatele siropuri de fragi, zmeură sau muguri de brad și de la inegalabila tochitură bucovineană până la delicioasa salată de hribi, toate preparatele contin acel ingredient minune: o porție mare de suflet cald și primitor și de aceea orice masă la DOR DE CODRUdevine un ritual aparte, fără nici o asemănare cu șablonul mesei la un restaurant de la oraș.

NOTĂ: Serviciile de masă se acordă numai turiștilor cazați la DOR DE CODRU, de la această regulă făcând excepție doar mesele speciale și festivitățile.

CAPACITATEA DE SERVIRE

Salon 1 (cu șemineu): 20 locuri
Salon 2 (cu bar): 35 locuri
Saloanele sunt despărțite printr-un perete glisant.
Prin retragerea acestuia, saloanele devin corp comun.