Amplasarea pensiunii "Dor de Codru"

Amplasare

 

LOCALIZARE
DOR DE CODRUeste așezată la punctul de întâlnire al celor trei localități vecine: municipiul Câmpulung Moldovenesc și comunele Sadova și Pojorâta. Potiția geografică pe harta județului Suceava este ideală: la numai 15 km de Mănăstirea Moldovița, la 40 km de Sucevița, la 30 km de Mănăstirea Voroneț, la 40 km de Mănăstirea Humor și la 70 km de Cetatea de scaun a Sucevei sau de Mănăstirea Putna. Pentru amatorii de drumeții, DOR DE CODRUse află la 6 km de pasul "Trei Movile", la 4 ore de mers de Vârful Giumalau sau de Vârful Rarău cu ale sale vestite stânci calcaroase - "Pietrele Doamnei". Pentru amatorii de sporturi de iarnă, cei 28 km care separă DOR DE CODRUde stațiunea Vatra Dornei pot fi străbătuți într-o jumătate de oră cu mașina proprie sau cu una din mașinile pensiunii.

CĂI DE ACCES

RUTIER: dinspre Suceava, la 71 km de ieșirea din municipiul reședință de județ; dinspre Vatra Dornei, la 30 km; dinspre Rădăuți, peste pasurile Ciumârna și Trei Movile, la 15 km de la Mănăstirea Moldovița.
FEROVIAR: pe magistrala feroviară Cluj Napoca - Suceava, la 1 km de stația CFR Sadova (numai trenuri personale sau curse de persoane) sau la 5 km de stația CFR Câmpulung Moldovenesc. La cerere, preluarea se poate face și cu autoturismele pensiunii DOR DE CODRU.
AERO: la 75 km de aeroportul Salcea - Suceava. La cerere, preluarea se poate face și cu autoturismele pensiunii DOR DE CODRU.

GHID

La ieșirea din Municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, după benzinaria PETROM, drumul E576 coboară brusc spre trecerea la nivel peste calea ferată Suceava - Cluj Napoca. La numai 150m după barieră, părăsim drumul european pentru a trece râul Moldova peste pod la dreapta, iar la 50 m în față avem pensiunea DOR DE CODRU. Bun venit!